0500 Oau 1100 2020 2050 ##0##urn:nbn:de:hebis:04-z2020-01183 2051 ##0##10.17192/z2020.0118 3000 Arreola Becerra, Julio César 4000 Establishment of surface functionalization methods for spore-based biosensors and implementation into sensor technologies for aseptic food processing 4085 ##0##=s MB=u https://archiv.ub.uni-marburg.de/diss/z2020/0118=x H 5050 |615 5584 Effekt des O2-Plasmas auf die Eigenschaften von Elektrolyt-Isolator-Halbleiter-Strukturen. Optimierung der Immobilisierung von bakteriellen Sporen au 5584 APTES 5584 Bacillu 5584 5584 Organosilan 5584 Oberflächenfunktionalisierung 5584 H2O2 5584 Aseptik 5584 Spore 5584 Effect of O2 plasma on properties of electrolyte-insulator-semiconductor structures. Optimization of the immobilization of bacterial spores on glass 5584 Impedanzspektroskopie 5584 Lebensmittelindustrie 5584 Biosensor 5584 Sensor 5584 EIS