0500 Oau 1100 2020 2050 ##0##urn:nbn:de:hebis:04-z2020-01183 2051 ##0##10.17192/z2020.0118 3000 Arreola Becerra, Julio César 4000 Establishment of surface functionalization methods for spore-based biosensors and implementation into sensor technologies for aseptic food processing 4085 ##0##=s MB=u https://archiv.ub.uni-marburg.de/diss/z2020/0118=x H 5050 |615 5584 Pharmakologie, Therapeutik 5584 Spore 5584 EIS 5584 Biosensor 5584 Bacillu 5584 Oberflächenfunktionalisierung 5584 Effekt des O2-Plasmas auf die Eigenschaften von Elektrolyt-Isolator-Halbleiter-Strukturen. Optimierung der Immobilisierung von bakteriellen Sporen au 5584 APTES 5584 Aseptik 5584 Sensor 5584 Lebensmittelindustrie 5584 Organosilan 5584 H2O2 5584 Impedanzspektroskopie 5584 Effect of O2 plasma on properties of electrolyte-insulator-semiconductor structures. Optimization of the immobilization of bacterial spores on glass opus:8967